PRO ART COLLEGIUM se dorește a fi un centru de formare profesională inovator care oferă o gamă largă de programe relevante pentru industrie, concepute pentru a asigura absolvenților noștri șansa să îndeplinească cerințele pieței locurilor de muncă, astăzi într-o continuă schimbare. Ne străduim să dezvoltăm și să inspirăm generații de lideri.

Portofoliul nostru vast de programe de calificare/specializare variază de la calificări și specializări office, la programe în construcții sau industria auto – toate acestea, sub îndrumarea colaboratorilor noștrii – formatori și practicieni cu experiență, care sunt experți în domeniile lor.

Vrem să transformăm modul în care se realizează un curs de formare profesională. Printr-o combinație de excelență academică și experiență de lucru, având suportul partenerilor noștri, cei ce aleg cursurile noastre de calificare/ specializare vor fi pe deplin echipați cu cunoștințe și noi abilități pentru a prospera după ce au absolvit.

Situat aproape de centrului orașului Brașov, pe strada Lungă, centrul nostru de formare profesională oferă cursanților șansa de a descoperi nenumărate oportunități de angajare și o multitudine de atracții locale.

Am încheiat un parteneriat cu Redken – L’Oreal, unul dintre cei mai mari jucători din industria hairstyling-ului pentru a asigura un training de calitate atât formatorilor noștrii cât și celor care au decis să se califice în meseriile de frizer sau coafor stilist. Suntem mândri să fim Prima Școală Redken din România! Nu în ultimul rând amintim și parteneriatul cu compania Beauty One, leader de piață pentru produsele utilizate în estetica facială și corporală (Bruno Vassari). Tot Beauty One sunt cei care asigură training-ul specialiștilor noștri în estetica facială și corporală. Nu mai puțin important este și parteneriatul cu compania Euro Jobs alături de care vom oferi o gamă largă de evaluari de competențe pentru aceia care au abilitățile necesare și practică deja o meserie dar nu au avut șansa de a obține un certificate de calificare. Suntem convinși că cei ce aleg cursurile nostre de formare profesională, după absolvire, vor deține acele abilități și deprinderi care să-i pună în evidență ca specialiști valorosi pentru orice companie.

Cursuri, Seminarii & Evaluari De Competente

Scopul nostru este de a oferi o combinație cuprinzătoare și echilibrată de programe acreditate și autorizate care susțin succesul cursantilor noștri în munca și viața lor. (link rosu: CURSURI)

De asemenea dorim să venim în sprijinul celor deja calificați oferind seminarii de perfecționare sub îndrumarea echipei noastre de formatori calificați și cu o vastă experiență practică. (link rosu: SEMINARII)

Nu în ultimul rând dorim să oferim și celor care deja practică o meserie șansa de a susține examenul de evaluare a competențelor în vederea obținerii unui certificate care să le ateste abilitățile și deprinderile câștigate de-a lungul timpului. (link rosu: EVALUARE)

Avem o clădire cu două etaje și un nivel inferior însumand 360 m2,  situată pe Strada Lungă nr. 100, la 5 minute de Livada Poștei și Centrul orașului. Există 3 săli de clasă, un laborator de calculatoare, un spațiu amenajat pentru practică la cursurile de bucătar și cofetar, o sală pentru cursul de manichiurist și make -up, alta pentru cursul de frizer și coafor-stilist și două săli pentru seminariile de estetică facială și estetică corporală.

Avem de asemenea dotări cu aparate de ultimă generație utilizate în tratamentele de estetică sau dermopigmentare.

Echipa Pro Art Collegium

Ionut

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ionut

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ionut

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ionut

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

VIZIUNE: INSPIRAȚI DE INDUSTRIE DAR CONDUȘI DE SUCCES

Ne concentrăm pe:

  • Parteneriate industriale pentru a ne ajuta să dezvoltăm o educație și o formare axate pe carieră, care să răspundă la solicitarile actuale din comunitate si piața muncii.
  • Furnizarea unei game complete de acreditări care acoperă mai multe domenii.
  • Căi de învățare eficiente pentru a vă ajuta să vă bazați pe acreditări, recunoscând în același timp învățarea anterioară.
  • Inovare, printr-o îmbinare unică de învățare teoretică și aplicată implicând în același timp și într-o mare măsură, experiența profesională și multiplele oportunități de învățare prin practică experimentală și antreprenoriat.

MISIUNE:

Lucrăm cu lideri din industrie pentru a proiecta programe inovatoare și centrate pe carieră. Lucrăm neobosit pentru a oferi combinația potrivită de excelență academică și experiență practică, educând oameni ambițioși pentru a-și duce cariera mai departe.

Modul în care facem lucrurile este la fel de important ca ceea ce facem. Oferim un mediu inspirat, inovator și pozitiv pentru cursantii noștri, iar toți formatorii noștri au o vastă experiență practică de împărtășit.

VALORI:

Vom oferi un mediu de formare si de susținere pentru toti cei care sunt pasionați de învățare, și avem ambiția ca toți absolventii noștri să fie cât mai buni în meseria ce și-o aleg.

Împreună, aspirăm… împreună suntem:

Ambiție:

  • Vom forma fiecare dintre cursantii noștri pentru a deveni specialisti de succes, având un impact pozitiv asupra comunității locale și a societății noastre în ansamblu

Susținere:

  • Vom oferi un mediu de formare și de susținere, vibrant și stimulativ.

Pasiune:

  • Vom impregna fiecăruiă dintre cursanții noștri o pasiune pentru a învăța lucruri noi

Inspirație:

  • Vom inspira fiecare dintre absolvenții noștri să fie cei mai buni

Respect:

  • Credem că diversitatea este o sursă de putere și protejăm drepturile și demnitatea cursanților și a echipei noastre.